PRODUKTER

Velkommnem til å handle profesjonelle produkter hos oss. Vi ønsker at du blir fornøyd med ditt kjøp så lurer du på noe så ta kontakt med oss så vi kan hjelpe deg til rett kjøp for din hud.

KLINIKKEN

Ønsker du profesjonell behandling i klinikk anbefaler vi at du tar kontakt med oss på info@nordicformula.no så kan du booke en konsultasjons time i vår klinikk Blue i Oslo. For mer informasjon om klinikken se Facebook siden Blue Oslo.

Vi utfører avanserte ansiktsbehandlinger, microneedeling, dermastamp, oksygen, Venus Viva, fillers, botox, styling med hår og makeup.

Blue representerer anerkjente serier som er blant de ledende på verdensbasis. Vi vil på en trygg og god måte kunne veilede deg til å finne optimal livskvalitet.

Blue holder til i 2. Etasje og holder åpent etter avtale enten det gjelder produktkjøp, behandling eller timebestilling.

Vi legger vekt på total kunde fokus når vi har kundeavtaler og har derfor ikke mulighet for å ta dropin besøk. For kontakt ring eller send SMS til klinikk ansvarlig: Linda Jørgensen Mob: 916 29 322.